Uvjeti korištenja

Opći uvjeti

Opći uvjeti odnose se na proces naručivanja, plaćanja, isporuke i eventualnog vraćanja  proizvoda koje u svojoj ponudi  ima  Plavec-Fiket shop, na www.dotlab.com.hr. U  navedenom webshopu, tvrtka Plavec-Fiket je prodavatelj, a kupac  je svaka osoba koji naručuje barem jedan proizvod od prodavatelja preko web shopa  ili  na neki drugi način. 

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost informacija unesenih tijekom registracije i / ili kada ispunjava nalog za narudžbu. Nastojimo pružiti detaljan opis i sliku proizvoda navedenih u web katalogu, ali nismo odgovorni za točnost navedenih podataka. U slučaju nezadovoljstva kupljenih proizvoda , svaki kupac ima pravo povrata (bez navođenja razloga) i naknade u skladu sa Zakonom o zaštiti kupaca.

Cijene

Sve cijene na web shopu na www.dotlab.com.hr. su navedene u kunama (HRK). Košarica pokazuje cijene s popustom na gotovinu. Hrvatska stopa PDV-a od 25% nije uključena u cijene. Plavec-Fiket zadržava pravo izmjene cijena bez prethodne najave, koja se primjenjuje u slučaju značajne promjene cijena od strane dobavljača. Cijene navedene na ponudi (koju isporučujemo na temelju vaše narudžbe) neće se mijenjati u razdoblju u kojem ponuda vrijedi.

Naručivanje

Svi proizvodi ponuđeni na našem web shopu možete naručiti online, putem telefona, faxa ili e-maila na info@dotlab.com.hr . Proizvod će biti izveden i isporučen kao što je naručen u košarici. NISMO odgovorni za bilo kakve pogreške kod procesa naručivanja. Molimo budite oprezni i odaberite opciju koje vam najbolje odgovara. Nakon što zaprimimo narudžbu (bilo putem webshopa, e-maila ili na drugi način), kupac će primiti ponudu s naznačenim rokom važenja, datumom i vrstom isporuke te upute za plaćanje.

Plaćanje

Kupci mogu birati između nekoliko vrsta plaćanja: Plaćanje bankovnom doznakom (uplata preko banke, pošta ili internet bankarstvom), bankovni prijenos (direktan prijenos s jednog računa na drugi) ili plaćanje gotovinom u našoj trgovini.

Plaćanje doznakom ili bankovnim transferom: Nakon što zaprimimo vašu ponudu, dobiti ćete neobvezujuću ponudu od nas putem e-maila. Naše mogućnosti plaćanja uključuju transfere internet bankarstvom  ili uplatu u bilo kojoj banci. Nakon što je izvršeno plaćanje na naš račun ili  je priložen  dokaz o uplati, nalog će biti obrađen.

Isporuka

Nakon uplate prema ponudi / predračunu, Plavec-Fiket počinje s proizvodnjom i procesom isporuke.

Plavec-Fiket je dužan dostaviti sve naručene i plaćene proizvode u razdoblju naznačenom na ponudi za koju je obavljeno plaćanje. Naši klijenti imaju potpunu zaštitu od nemogućnosti isporuke proizvoda  koji je  naručen i plaćen,  jer se predračun/ponuda za plaćanje izdaje tek nakon provjere dostupnosti proizvoda. Ako prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti proizvode kupljene zbog nepredvidljivih događaja (više sile ili slično), Plavec-Fiket će u potpunosti nadoknaditi uplaćeni iznos kupcu u roku od 2-5 dana. Troškovi dostave za proizvode ovisi o njihovoj transportnoj težini i volumenu. U slučaju glomaznih ili nestandardnih dimenzija pakiranja, zadržavamo pravo na povećanje cijena prijevoza koje izračunavamo putem web-shop sustava. Puni iznos naknade za dostavu na Vašu kućnu  adresu će uvijek biti jasno naznačen na ponudi ( nema dodatnih troškova).

Proizvodi će biti isporučeni na  adresu u roku naznačenom na ponudi. U slučaju dostave stambenim zgradama,  isporučuje se  samo na ulaznim vratima zgrade, a ne na katu na kojem kupac živi. Mi isporučujemo putem pouzdanih logističkih tvrtki kao što su HP Express, Lagermax AED i Overseas Express.

VAŽNO: Prilikom primitka proizvoda, provjerite pošiljku i odmah izvjestite vozača o eventualnoj šteti.

Zatražite od vozača „izvješće štete” koji mora biti potpisan od strane vozača. U protivnom ne prihvaćajte pošiljku s vidljivim vanjskim oštećenjima. Svaka žalba  bez ”izvješću štete” ne može biti uvažena. Ako kupac želi  osobno pokupiti proizvode  iz lokacije prodavatelja ili odluči sam organizirati otpremu , nema troškova dostave.

Povratak proizvoda  ili zahtjev za naknadom

U skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača Hrvatske, kupac može otkazati ugovor o kupoprodaji u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda, bez navođenja određenog razloga te zatražiti povrat novca od prodavatelja.

U slučaju vraćanja, prema odredbama Zakona o zaštiti potrošača, kupac mora dostaviti proizvod  prodavatelju na vlastiti trošak. Povratak će biti odobren samo za neoštećeni proizvod u originalnom pakiranju, sa popratnim dokumentima i originalnim računom. U suprotnom neće biti odobren zahtjev za povratak. U slučaju da kupac odluči vratiti proizvod dostavom, Plavec-Fiket zadržava pravo naplate manipulativnih troškova za dotične proizvode, u iznosu od 5% od vraćene vrijednosti proizvoda (min . 100,00 kn i max. 500,00 kn).

U skladu sa Zakonom, Plavec & Fiket će nadoknaditi iznos u roku od 30 dana od dana kada je ugovor o kupoprodaji otkazan eventualno umanjen za  moguće troškove obrade (kao što je gore opisano).

Zaštita osobnih podataka

Tvrtka Plavec-Fiket će osigurati tajnost podataka za svoje klijente, tako da zahtijeva samo osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje svojih obveza. Nakon što se klijent registrira, Plavec-Fiket ga obavještava o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost da se negovo ime koristi za  marketing i razne liste oglašavanja. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima tvrtke kojima je potrebna u svrhu rada. Svi djelatnici Plavec & Fiket, kao i poslovni partneri, obvezni su poštovati načela zaštite privatnosti.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart